Λογισμικό τοπογραφικών εφαρμογών XRTC4 facelift

Εξάρτηση λογισμικό τοπογραφίας
Εξάρτηση λογισμικό τοπογραφίας

Το ΕΞΑΡΤΗΣΗ 4 facelift αποτελεί τη συνέχεια του 4, με δυνατότερα χαρακτηριστικά, ανανεωμένο περιβάλλον εργασίας, και την ίδια χαμηλή τιμή.

Εξάρτηση λογισμικό τοπογραφίας

Είτε ψάχνετε για επιλυτικό πακέτο είτε για σχεδιαστικό (με χρήση ActiveX – CAD), το ΕΞΑΡΤΗΣΗ 4 facelift θα σας καλύψει πλήρως. Συνδυάζει μεθόδους κλασικής τοπογραφίας και γεωμετρίας, με ανωτέρα γεωδαισία και μεθοδολογία συνορθώσεων. Περιλαμβάνει βιβλιοθήκες συμβόλων, υπομνημάτων και τύπων γραμμών, τις οποίες εσείς μπορείτε να προσαρμόσετε πάνω στις δικές σας ανάγκες.

Ποτέ πριν μια εργασία δεν ήταν τόσο ολοκληρωμένη. Συνδέστε στην εργασία σας αρχεία σχεδίων, Excel, Word, αρχεία μοντέλων εδάφους, ισοϋψών, μηκοτομών, διατομών, οδεύσεων, χωροσταθμίσεων, φωτογραφίες και ότι άλλο επιθυμείτε. Εργαστείτε στην ίδια εργασία με έως 30 αρχεία μετρήσεων και 60 αρχεία συντεταγμένων. Κρατήστε στην ίδια εργασία τα σημεία σας σε διαφορετικά συστήματα συντεταγμένων. Ανατρέξτε σε οποιαδήποτε εργασία μέσω του ιστορικού εργασιών και αναζητήστε βάση ημερομηνίας, πελάτη, μηχανικού, τίτλου, τοποθεσίας και άλλων χαρακτηριστικών.

Facelift

Οι νέες προσθήκες αφορούν τόσο την ευχρηστία-λειτουργικότητα του λογισμικού, όσο και την εμφάνιση του.

Όσον αφορά τη λειτουργικότητα, διαφοροποιήθηκαν οι παρακάτω ενότητες:

 • Ο επεξεργαστής του μοντέλου εδάφους πλέον είναι ο ίδιος που χρησιμοποιείται στο ΕΔΑΦΟΣ 3, παρέχοντας πολύ μεγάλη λειτουργικότητα, ευχρηστία, και ταχύτητα.
 • Η μετατροπή συντεταγμένων και σχεδίων περιλαμβάνει περισσότερα συστήματα. Συνολικά οι μετατροπές εκτελούνται μεταξύ των: ΕΓΣΑ’87, Hatt, TM3°, Θεσσαλονίκης και WGS84 γεωκεντρικές.
 • Η εισαγωγή αρχείων συντεταγμένων εμπλουτίστηκε με νέα format.

…ενω προστέθηκαν:

  • Γεωαναφορά εικόνας raster στο CAD με χρήση World File.
  • Εξαγωγή World File από ήδη γεωαναφερμένη εικόνα.
  • Εισαγωγή και αυτόματη γεωαναφορά εικόνων από το Google Earth
  • Εισαγωγή ψηφιακού μοντέλου εδάφους από το Google Earth.

Η συνολική εικόνα του λογισμικού άλλαξε. Το γραφικό περιβάλλον ανανεώθηκε. Εργαστείτε με Ribbon και TaskBars και απολαύστε τη φρεσκάδα της νέας τεχνολογίας.

Δείτε περισσότερα χαρακτηριστηκα στον σελίδα της Recap Survey