Είμαστε ο Κωστής και ο Δημήτρης, δύο μηχανικοί από το νησί μας, την Κρήτη.
Έχοντας ασχοληθεί ενεργά με όλους τους τομείς της μελέτης και της κατασκευής, και έχοντας αποκτήσει σημαντική εμπειρία και γνώμη, καταλάβαμε τί είναι αυτό που έχει αξία για εμάς:
Να μπορείς να χρησιμοποιείς την αιχμή της τεχνολογίας για να προσφέρεις την καλύτερη δυνατή λύση στους πελάτες σου, με την καλύτερη σχέση απόδοσης / τιμής.

Surveying Equipment

Έχοντας αυτό σαν ιδανικό, δημιουργήσαμε την πρώτη μας εταιρεία η οποία προσφέρει φωτογραμμετρικές υπηρεσίες με χρήση drone και λοιπό εξοπλισμό τελευταίας τεχνολογίας. Αντί όμως να εφησυχαστούμε, πετύχαμε το αντίθετο.

Δημιουργήσαμε ακόμη μεγαλύτερη όρεξη και διάθεση να βυθιστούμε στις νέες τάσεις της τεχνολογίας και να κινηθούμε στα όριά της. Έτσι αποφασίσαμε να κάνουμε το επόμενο βήμα. Στη θεωρία ήταν εύκολο, έλειπε όμως το “τεχνολογικό επίτευγμα” γύρω από το οποίο θα κινούμασταν.
Όμως ευτυχώς δεν άργησε να βρεθεί.

Έτσι, σήμερα είμαστε στην ευχάριστη θέση να σας ανακοινώσουμε την CretaNav, μια εμπορική εταιρεία, άμεσος συνεργάτης της Recap Survey.

Σκοπός μας η προώθηση των κορυφαίας τεχνολογίας δεκτών GNSS της e-survey και των ιδιαιτέρως ανθεκτικών Android συσκευών και χειριστηρίων, καθώς και η προσφορά λύσεων από μια γκάμα εξαιρετικών τεχνικών λογισμικών.

Είμαστε σίγουροι ότι για ακόμα μια φορά θα σταθείτε δίπλα μας, και θα μας επιτρέψετε να σας μυήσουμε στον δικό μας κόσμο τεχνολογίας.
Ακολουθήστε μας!

CretaNav