Δέκτης E600 GNSS

E600 GNSS/GPS
E600 GNSS/GPS

Ο νέος γεωδαιτικός δέκτης e-survey Ε600 ήρθε για να αλλάξει το σκηνικό στην αγορά high end δεκτών. Με μέχρι και 600 αληθινά κανάλια και επιδόσεις που ξαφνιάζουν, θα αποτελέσει τον τέλειο σύμμαχο του τοπογράφου – και όχι μόνο – στην επιδίωξη της τελειότητας.

Ο Ε600 ήρθε για να αλλάξει το σκηνικό στην αγορά high end δεκτών. Με μέχρι και 600 αληθινά κανάλια και επιδόσεις που ξαφνιάζουν, θα αποτελέσει τον τέλειο σύμμαχο του τοπογράφου – και όχι μόνο – στην επιδίωξη της τελειότητας.

E600 GNSS/GPS

Υποστηρίζει όλες τις νέες τεχνολογίες, έχει ενσωματωμένο UHF modem, είναι μικρός, συμπαγής και ελαφρύς.
Πλέον διαθέσιμος και σε έκδοση IMU.

Ο έξυπνος δέκτης

Δείτε στο παρακάτω βίντεο της Recap Survey, τη χρήση του δέκτη με την τεχνολογία MEMS (IMU)

Ο δέκτης E600 χρησιμοποιεί μια νέας σχεδίασης και υψηλής ακρίβειας ενσωματωμένη κεραία, η οποία μπορεί να παρακολουθεί και να χρησιμοποιεί όλα τα δορυφορικά σήματα όπως GPS, GLONASS, BEIDOU, GALILEO, QZSS, κτλ.

Η νέα γενιά της Αθηνάς (Athena RTK Engine – μηχανισμός επίλυσης RTK) βελτιστοποιεί την ταχύτητα και την αξιοπιστία της εκκίνησης και λειτουργίας του RTK σε δύσκολα περιβάλλοντα, αλλά και σε σχέση με απομακρυσμένες βάσεις. Η Αθηνά εγγυάται άριστη επεξεργασία σήματος, γρήγορη και αξιόπιστη επίλυση (100% sure-fix) σε όλα τα περιβάλλοντα, σε όλες τις εργασίες.

Ο δέκτης E600 υποστηρίζει την τεχνολογία aRTK, και διατηρεί την πρότερη κατάσταση (Fix) για ορισμένο χρονικό διάστημα αφότου έχει διακοπεί η λήψη σήματος (ή διορθώσεων από τη βάση ή από τον πάροχό σας).